b5

Yleistä

Kokkolan RC-kerho on toiminut 2014 vuodesta Kokkolan Urheiluautoilijat ry:n alla. Kerholla on kaksi ajorataa käytössä, sisä- ja ulkorata. Molemmat on tarkoitettu sähkökäyttöisille RC-autoille. Suositus auton kooksi radoille on 1:10, etenkin sisäradalle ei isommilla autoilla mahdu järkevissä määrin ajamaan.

Mistä on kysymys?

RC-autoilussa yksinkertaisuudessaan on kyse radio-ohjattavalla autolla ajamisesta. Ajamis muotoja voi olla monia, mutta kerhossa keskitymme maasto- tai krossiradalla ajamiseen etusijassa. Krossiradalla on isohkoja ja pienempiä hyppyjä, joten matalat drifteri autot eivät sovellu radalla ajamiseen. Radalla ajamisessa on mukavinta saada ajettua hyviä tasaisia kierroksia ja kilpailtua kaverin kanssa. Harrastus sopii koko perheelle, jopa alle kouluikäisestä, aina vaariin saakka

Missä?

Kerholla on käytössä kaksi rataa. Ulkorata löytyy Halkokarin S-markettia vastapäätä, ohikulkutien toisella puolella. Käynti Kaarlenkadun puolelta. Ulkorataa on aloitettu tehdä nykyiselle paikalle 2016 syksyllä, johon se täyteen ajovalmiuteen valmistui 2018 kesällä. Ulkoradalla järjestämme ajovuoroja kesäkaudella kaksi kertaa viikossa kelien salliessa. Keskiviikkoisin klo 18 alkaen ja sunnuntaisin pääajovuoro klo 17 alkaen.

Sisärataprojekti saatiin ajokuntoon 2019 keväällä. Sisärata on Niittykatu 1 päässä, entinen Auto Haron tila yläkerta. Tarkemmat ajo-ohjeet löydät Sisärata valikosta. Talvikaudella ajamme sisällä ja myös huonon kelin vallitessa ulkoratakaudella.

Paljonko maksaa?

Hinnoittelu

Muutimme hinnoittelua kaudelle 2019, koska saimme sisäradalle pysyvän paikan, ja muutoinkin kulujen peittämiseksi. KokUA:n jäsenmaksu on 30€ / vuosi ja nuoret (alle 16 vuotiaat) 5€ / vuosi. Jäsen hakemuksen voit lähettää sähköisenä TÄSTÄ

  • Kuukausijäsenyys, 30€ / kk hinnalla KokUA:n jäsenet saavat ajaa rajattomasti Ulko- ja sisäradalla. Lisäksi osallistut arvokkaaseen harrastustoiminnan tukemiseen, jolla saadaan jatkoa toiminalle! Kiitos kaikille maksajille!
  • Ajokertamaksu (KokUA:n jäsen)                               5€
  • Ajokertamaksu (ei jäsen)                                           10€

Autojen ja tarvikkeiden vuokrat

  • RC-auton vuokra  (sis. akun, ja ratamaksun)        10€
    (Pienehkö omavastuu muiden, kuin kuluvien osien hajotessa)
  • Ponderi vuokra (LapSnapper)                                   2€
  • Akun vuokra (5500 mAh)                                           2€

Kysy myös tarjouksia Tyky- ja syntymäpäivistä!

kerhoauto

Kerhollamme on käytössä viisi kappaletta Team Associated ProSC10 takavetoisia autoja.